Menu Luk

Ændringer i TV-pakker

Vi ændrer indholdet i din tv-pakke via din forening
Den 1. januar 2022 ændrer vi indholdet i din tv-pakke, du har via din forening. Herunder kan du se, hvad det betyder for dig, og hvilke ændringer du skal være opmærksom på.

Du får frigivet point i Bland Selv ved årsskiftet
Du har en tv-pakke med Bland Selv, og lige nu har du valgt TV3 Puls. Da indholdet bliver en del af din Grundpakke fra den 1. januar 2022, vil du få frigivet point, så du frit kan vælge noget andet.

Du skal bruge færre point på Netflix
Vi justerer pointene på Netflix Premium i Bland Selv. Fra den 1. januar 2022 vil Netflix have en pointværdi på 14, og det betyder, at du fremover skal bruge 1 point mindre på Netflix, som du frit kan bruge på noget andet.

Paramount+ udgår af din pakke
Du har indtil nu haft en automatisk prøveperiode med streamingtjenesten Paramount+, men fra årsskiftet vil den ikke længere være en del af din tv-pakke.

Du får Sikkerhedspakken i stedet for C More
Du har adgang til C More via dit internetabonnement. I løbet af december erstattes C More med YouSee Sikkerhedspakken. Med sikkerhedspakken følger der tre licenser, som du kan bruge til at beskytte din mobil, tablet eller computer mod virus. Du vil modtage en mail i starten af det nye år, der fortæller, hvordan du installerer sikkerhedspakken.

Masser af film, serier og fodbold til dig med tv fra YouSee
Når du har tv fra YouSee, kan du streame de største danske film fra Nordisk Film – og en række internationale storfilm – kort tid efter de har været vist i biografen. Glæd dig fx til at se ’Lille Sommerfugl’ med bl.a. Jesper Christensen fra den 3. november. Og allerede nu kan du se ’Retfærdighedens ryttere’ med bl.a. Mads Mikkelsen.

Samtidig kan du frit streame populære programmer på Xee, vores helt egen tv-kanal. Følg fx Melvin Kakooza i fjerde sæson af hitserien ‘Sunday’, der i foråret har vundet en Zulu Award for årets bedste tv-serie. Og følg med, når en lang række kampe fra verdens bedste fodboldliga, Premier League, bliver vist på Xee.

Posted in Tv
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com