Menu Luk

YouSee tv-boks

Den bedste tv-oplevelse på alle skærme

Få Danmarks bredeste udvalg af kanaler

Med tusindvis af film, serier og programmer er man altid godt underholdt hos YouSee. Jeres forening får kabel-tv i digital og HD-kvalitet med alt det bedste inden for nyheder, sport, børne-tv, dokumentar, natur, og meget mere. Derudover får I masser af dansk radio.

Den nye YouSee tv-boks gør det muligt

Men hvad nytter tusindvis af tv-programmer hver eneste dag, hvis jeres medlemmer/beboere alligevel ikke når at se deres favoritter? Ikke meget, synes vi. Derfor introducerer vi nu tv-boksen, der gør det muligt at se det hele hvor og når som helst.

Fuld frihed ude og hjemme

Med den nye tv-boks fra YouSee får jeres medlemmer/beboere endnu mere ud af tv-pakken – og deres tv-skærm. Vi giver nemlig fuld frihed til at se tv, som det passer dig. Man kan pause, hvis man bliver forstyrret. Starte forfra, hvis man får tændt for sent. Eller optage, så man kan se det samme igen og igen. Og man er fri for faste sendetider, for med tv-boksen kan man nemt gå tilbage i tiden og finde det, man ikke nåede at se
Se hvordan

I får kort og godt

 • Danmarks bredeste udbud af tv-kanaler
 • Mulighed for at få en tv-boks, der giver fuld frihed på alle skærme
 • Adgang til at se forskellige kanaler på forskellige fjernsyn samtidig
 • Valgfri kanaler og leje af præmierefilm med ét klik
 • Mulighed for bredbånd, telefoni og mobil med foreningsfordele

Hvad kan YouSee tv-boksen?

Har jeres forening en tv-aftale hos os, har jeres medlemmer/beboere også mulighed for at få den nye tv-boks. Og for at se tv på deres egne præmisser. Tv-boksen gør det blandt andet muligt at spole, optage, starte forfra og sætte programmer på pause.
Boksen gør tv-oplevelserne sjovere:

 • Fik du ikke starten af filmen med? Så starter du bare forfra.
 • Der blev scoret! Spol tilbage og se målet igen. Og igen.
 • Sæt nyhederne på pause, mens du henter kaffe.
 • Optag et afsnit af yndlingsserien. Eller hele sæsonen!
 • Se showet fra i går. Dét alle talte om i frokostpausen.
 • Lej en ny præmierefilm med ét klik.

Vi opdaterer boksen hver 6. uge. Fremover vil jeres medlemmer/beboere kunne bruge deres mobil til at optage et program – og se det senere på deres tv. Eller vælge nye kanaler direkte på tv-boksen.

Sådan ser boksen ud

Tv-boksen er lille og kan let gemmes væk bag et møbel.

Boksen er 23,9 cm. bred, 17,5 cm. dyb og 4,9 cm. høj. Den bruger op til 16 Watt i brug og under 0,5 Watt på standby. Zappetiden er hurtig. Det tager et halvt sekund at nå den næste eller forrige kanal og maks. 2 sekunder at få en valgfri kanal frem. Opløsningen er op til 1080p.
Kom godt i gang med tv-boksen

Sådan får I boksen til foreningspris

Normalprisen for tv-boksen er 99 kr. om måneden pr. medlem/beboer i en forening. Men når I laver en signalforsyningsaftale eller en kontraktændring med YouSee, kan jeres medlemmer/beboere få tv-boksen til foreningspris, som er 30 kr. om måneden. I skal blot tage fat i jeres konsulent og aftale nærmere.

Posted in Tv
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com