Menu Luk

Snart kan mobilen bruges i 36 lande i Europa

Vi lancerer helt nye mobilpakker
8. maj, så man kan bruge sin mobil i 36 lande i Europa. Det betyder, at jeres medlemmer/beboere med de nye pakker både kan tale, sms’s, sende billeder og bruge data uanset, hvor de befinder sig. Så skal de ikke længere bekymre sig om, hvad det koster at ringe hjem fra Italien eller tjekke mails fra cafeen i Berlin.
Mobilkunderne kan bruge samme mængde tale, sms og data i de 36 lande, som pakken giver i Danmark – dog højst 10 GB data. Men det giver også rig mulighed for at tjekke mails, finde vej og lytte til ens yndlingsmusik på rejsen.
Nuværende YouSee mobilkunder kan også nyde godt af ændringerne og bruge mobilen i Europa – men dog først fra 15. juni.
Læs mere
 

Posted in Mobil
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com